2021-07-28 08:00:10• hírek • Bede Emőke

A rendőrség már keresi a forgalommal szemben hajtó Szatmár megyei autóst

Nem mindennapi élményben volt része egy autósnak nemrégiben, ugyanis miközben épp az A3-as autópálya egyik körforgalmához ért, hirtelen egy, a forgalom haladási irányával szemben hajtó kocsi jelent meg előtte.

A fedélzeti kamera által is rögzített képsorok szerint a Szatmár megyében bejegyzett Volkswagen ki szeretett volna hajtani a körforgalomból, ám ezt nem a kivezető sávon tette meg, mint az összes többi autós, hanem épp ellenkezőleg, a bevezetőn. Amikor pedig szembe találta magát a szabályosan közlekedő másik autóval, felhajtott a sávokat elválasztó szigetre. Noha a felvételen már nem látszik, hogyan folytatódott a kaland, könnyen elképzelhető, hogy az autó a zöldövezetet átszelve visszatért a sávra, melyet eredetileg is követnie kellett volna.


Az Info Trafic CJ Facebook-csoportban közzétett felvételek nem kerülték el a hatóság figyelmét sem, az autópálya-rendőrség hivatalból eljárást indított, melynek első lépéseként már keresik a képeken szereplő autót és annak vezetőjét.


Az A3-as autópálya ezen szakaszát egyébként már jó néhány éve átadták a forgalomnak, de mind a mai napig akadnak olyan sofőrök, akik elvesznek a sáverdőben.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: